Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Full 2
Full 2
Full 2
Full 2
Full 3
Full 3
Full 3
Full 3
Full 3
Full 3
Full 3
Full 3
previous arrow
next arrow

Corsi e attività

Abbiamo pensato di proporre una settimana in cui i partecipanti possono dedicarsi alla cucina ma anche a visitare la bellezze del nostro territorio e portarsi a casa immagini e sapori dell’Italia. Venite a scoprire le meraviglie di Umbria e Toscana ed a conoscere cultura, tradizioni ed i segreti della loro cucina tipica!

Tra i prodotti usati nei nostri Corsi di Cucina trovate prodotti tipici Umbri e Toscani, molti dei quali sono entrati a far parte dei presidi Slow Food dei nostri territori.

Il soggiorno comprenderà tutto quanto indicato ma le gite o le attività possono essere fatte in giorni od orari diversi a seconda delle disponibilità per le visite.

1° Giorno – ARRIVO (Arrivo, Sistemazione in appartamento – Aperitivo di benvenuto – Cena in agriturismo)

2° Giorno – ASSISI + CORSO DI CUCINA (Colazione – Visita ad Assisi e Santa Maria degli Angeli – Pranzo leggero – Corso di cucina)

3° Giorno – PERUGIA + CORSO ALLA SCUOLA DEL CIOCCOLATO (Colazione – Visita a Perugia – Pranzo leggero – Corso alla scuola del cioccolato – Cena)

4° Giorno – CHIUSI, DEGUSTAZIONE VINI E CORSO CUCINA (Colazione – Visita a Chiusi e mercato – Pranzo leggero – Visita a cantina con degustazione vini – Corso di cucina – Cena)

5° Giorno – PIENZA & MONTEPULCIANO +  CORSO CUCINA (Colazione – Visita a Pienza e Montepulciano – Pranzo leggero – Corso di cucina – Cena)

6° Giorno – CORTONA, CASTIGLIONE DEL LAGO & LAGO TRASIMENTO + CORSO DI CUCINA (Colazione internazionale – Visita a Cortona, Castiglione del Lago e Lago Trasimeno – Pranzo leggero – Corso di cucina – Cena)

7° Giorno – PARTENZA (Colazione – Partenza)

LIVELLO CORSO:

Principiante ed intermedio

MINIMO PARTECIPANTI:

8 persone

PERIODO:

Da gennaio a maggio e da ottobre a dicembre

PREZZI:

A partire da 1.650 € a persona tutto incluso.

INFORMAZIONI:

Email: info@casegraziani.it

Whatsapp: +39 0578.294100